20190515_192228.jpgDenne gryten utmerker seg med sin grønne smak!

Ingredienser (ca 2 porsjoner)

300g ørret
150g pasta
3 dl matfløte
1 dl vann
2 terninger fiskebuljong
2 stilker stangselleri
1 håndfull sellerirot
3-4 stilker vårløk
salt
hvit pepper
fersk bladpersille

Fremgangsmåte

Kok opp vann til pasta. Kok samtidig opp fløte, 1 dl vann og buljongterninger i en annen kasserolle. Tilsett stangselleri og sellerirot i biter, samt vårløk i strimler. Smak til med salt og hvit pepper. La putre lett i et par minutter. Skru ned varmen  og tilsett ørret i biter. La ørreten trekke i sausen i ca 10 minutter. Kok pasta etter anvisning på pakken slik at den er ferdig samtidig med ørreten. Hell av pastavannet og bland pasta forsiktig inn i sausen med ørreten. Server med brød og rikelige mengder hakket persille over.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s