20190206_190540

ca 3 porsjoner

Ingredienser

100g chorizo, i små biter
100g pølse, i biter
den grønne delen av en stor purre, i ringer
1 stor sjalottløk, hakket
1 grønn paprika, i terninger
3-4 fedd hvitløk, hakket
en liten håndfull tørket tomat, hakket
140g tomatpurè
1 dl fløte
4-5 dl vann
2 dl makaroni eller annen pasta

Krydder
1 buljongterning
1 ss paprikapulver
1 ss oregano
1 ts basilikum
1 ts merian
1 ts estragon
noen drag pepper
salt

Tilbehør
fersk persille
brød

Fremgangsmåte
Fres chorizo og pølse i litt olje, ha i purre, sjalottløk og paprika og fres til blankt. Tilsett hvitløk, tørket tomat og tomatpurè og fres i et par minutter. Ha i kremfløte, 4 dl vann, pasta og tørkede krydder. La det koke til pastaen er ferdig. Tilsett mer vann etter hvert om nødvendig. Smak evt. til med salt. Server med godt brød og fersk persille.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s