20181215_195358

En kjapp og enkel rett med spennende smak!

Ingredienser (2 porsjoner)

400g kyllingbryst i gode biter
1/2 løk (hakket)
1 hardt, grønt eple (i små biter)
2 dl fløte (eller kokosmelk)
1 ss smør
1 ts spisskummen
1ts  koriander
1 ts salt
8 drag med pepperkvern
en håndfull fersk bladpersille

Tilberedning
Surr løk i smør i 1 min. Tilsett kyllingbiter og stek videre i 4 min. Tilsett epler og fløte og kok ca 4 min. Tilsett krydder og smak til med salt og pepper. Sjekk at kyllingen er gjennomkokt. Serveres med et par drag pepper og bladpersilledryss. Ris som tilbehør dreper smaken på sausen litt. Server gjerne med couscous eller ferskt brød og salat i stedet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s