20170112_194947.jpg

Her er det helt essensielt å bruke pølser med masse smak og krydder for at retten skal bli god, så legg vekk grillpølsene!

Ingredienser (2-3 porsjoner)

ca 250g smakfulle pølser i biter, f.eks. Jacobs currywurst eller kielbasa
1 gigantisk purreløk i ringer
1 løk i strimler
6 dl vann
3 ts buljongpulver/3 buljongterninger
2 ts malt muskatnøtt
2 dl fløte
en stor håndfull persille eller mer
ca 1ts salt
ca 1ts pepper
parmesan

Stek pølsebitene i litt olje eller smør i en gryte, ta de opp og legg til side. Fres purre og løk i gryta til det blir mykt. Hell på vann og tilsett buljong. La koke i 20 min. Tilsett muskat, fløte, persille og pølsebitene og kok opp. Smak godt til med salt og pepper.
Server med mer persille, masse revet parmesan og godt brød til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s