En saus som setter godt med smak på fisken. Anbefales for folk som er lut lei hvit saus og syns at fiskeretter generelt smaker for lite.
Ingredienser
Fiskefileter av hvit fisk, fersk eller frossen
1 grønn paprika i biter
1 løk i båter
1 persillerot i tynne skiver
ris som tilbehør
Saus
4 grønne chili, fjern frøene
1 stor bunt koriander
5 fedd hvitløk
1 boks crème frâiche
1/2 dl melk
saften av 1 lime
ca 1 ts honning
ca 0,5 ts salt
ca 0,5 ts pepper
Miks alle ingrediensene til sausen i en blender. Smak til med honning, salt og pepper.
Forkok persillerotskivene i 2 minutter. Legg dem i en form sammen med biter av løk og paprika. Plasser fiskestykkene oppå og kvern godt med salt og pepper over. Hell på sausen. Settes i stekeovn på 180° i ca 20 minutter for fersk fisk og ca 50 minutter for frossen. Server med ris.