20170108_191858.jpg

En saus som setter godt med smak på fisken. Anbefales for folk som er lut lei hvit saus og syns at fiskeretter generelt smaker for lite.

Ingredienser

Fiskefileter av hvit fisk, fersk eller frossen
1 grønn paprika i biter
1 løk i båter
1 persillerot i tynne skiver

ris som tilbehør

Saus

4 grønne chili, fjern frøene
1 stor bunt koriander
5 fedd hvitløk
1 boks crème frâiche
1/2 dl melk
saften av 1 lime
ca 1 ts honning
ca 0,5 ts salt
ca 0,5 ts pepper

Miks alle ingrediensene til sausen i en blender. Smak til med honning, salt og pepper.

Forkok persillerotskivene i 2 minutter. Legg dem i en form sammen med biter av løk og paprika. Plasser fiskestykkene oppå og kvern godt med salt og pepper over. Hell på sausen. Settes i stekeovn på 180° i ca 20 minutter for fersk fisk og ca 50 minutter for frossen. Server med ris.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s